En l'actualitat, malgrat la incorporació de propostes lleugerament més innovadores (“confit d'ànec amb poma caramelizada”, “esquena de be al forn” o “llom mechado a la pinya”), la nostra cuina segueix sent autòctona, fonamentada en els productes de la zona. Totes les receptes es confeccionen amb oli d'oliva verge propi, mentre els frescos peixos procedeixen de la propera llotja de Sant Carles de la Ràpita, com el “sarsuela de peix”, “rap a la marinera” o “parrillada de marisc”. Si prefereixen degustar una carn, molt aconsellable són el nostre “rellom” o “entrecot”, condimentat amb la salsa que prefereixi (“al Rocafort”, “al pebre verd”…). Ja en les postres , alguns dels més sol·licitats són el “pastís de formatges”, “pomes a la catalana”, “flam de *calmant” i “tiramisú”.
Menú a partir de 13 €
http://www.hotelbonlloc.es/index.php/restaurant#sigProId3d821c2d87